top of page
web_Cheerleading010.jpg

Fotokurs

Bedriftskurs | Bli en bedre mobilfotograf

For deg som fotograferer i jobben og oftest bruker mobiltelefonen som kamera.

For deg som fotograferer til egen  webplattform, bedriftens SoMe-kanaler og annen markedsføring av bedriften.

For deg som først og fremst er opptatt av bildet, ikke teknologien.

For deg som er opptatt av å levere kvalitet i hele verdikjeden.

Det beste kameraet du kan ha, er det kameraet du har med deg. Det er uansett ikke kameraet som tar bildene dine, det er det du som gjør. Evnen til å ta gode bilder handler om å kunne se motivet, fange lyset og vite hva du vil fortelle med bildene. Kameraet er bare et teknisk hjelpemiddel.

Kurset Bli en bedre mobilfotograf egner seg godt til alle som jobber med innholdsproduksjon i egne kanaler og som bruker mobiltelefonen som kamera. Gode bilder øker engasjementet, underbygger merkavaren og hjelper din bedrift til å nå målene man har satt seg.

Bli en bedre mobilfotograf tilbys som bedriftkurs til enkeltbedrifter, næringsforeninger og destinasjonsselskaper og gjennomføres der du og dine kollegaer befinner seg.  Slik sparer dere både tid og penger ved at kurset holdes i ditt lokalmiljø. Kurset Bli en bedre mobilfotograf kan arrangeres i din region, by eller bygd. Inntil 12 personer får plass på hvert kurs.

 

Ved å gå sammen med andre lokale næringsdrivende kan også mindre bedrifter arrangere bedriftskurs for sine ansatte. Næringsforeninger kan invitere sine medlemsbedrifter til felles kurs. Regionale eller lokale destinasjonsselskaper og turistkontorer kan arrangere kurset Bli en bedre mobilfotograf for sine lokale turistselskaper. 

 

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi sammen kan arrangere bedriftskurs for mindre bedrifter i ditt loaklmiljø.

web_ANJ9930.jpg
web_jahn_teigen.jpg
Dette sier tidligere deltagere

Mobiltelefonens kamera har mange muligheter.På dette kurset lærer du det som er det viktigste for at du skal kunne fokusere helt på innholdet.

Jeg ser for meg at veldig mye av det jeg har lært kan brukes direkte inn i arbeidshverdagen, og som en bonus inn i bilder til eget bruk.

KURSDELTAKER 2023

Tydelig og profesjonell formidling. Mange gode tips som jeg kommer til å få bruk for.

KURSDELTAKER 2023

Kurslederen ga informativ og praktisk informasjon. Kurset var veldig matnytting

.

KURSDELTAKER 2023

Dette lærer du
  • Mobilkameraets begrensninger og muligheter: Mobilkameraets automatikk er fantastisk og gjør mye av den tekniske jobben for deg, men det er du som ser motivet og tar bildene. Hvordan utnytte automatikken og mobilkameraets lille formfaktor til din fordel. 

  • Se lyset: Å fotografere handler om å fange lys slik at bildene dine formidler det du ønsker. Lys er så mye og ulike lyskilder har ulike utfordringer og muligheter. 

  • Komponere bildet: Slik skaper du bedre komposisjon, som fanger betrakterens oppmerksomhet og gjør at bildene blir lettere å «lese». 

  • Fotografere mennesker: Hvordan får du bedre bilder av menneskene du fotograferer 

  • Slik redigerer du bildene dine: I app-butikken vrimler det av ulike verktøy som skal hjelpe deg med å etterbehandle bildene. Vi tar for oss én av de som både er enkel å bruke, men har avansert funksjonalitet. 

web_Highway423_edited.jpg
web_janjo20070120-067.jpg
Tre varianter av samme kurs

På Never Ending Story sine bedriftskurs kan inntil 12 deltagere delta samtidig. På den måten sikrer vi god oppfølging av hver enkelt kursdeltager. Kursinnholdet tilpasses målgruppen slik at innholdet blir relevant og direkte nyttig i arbeidshverdagen

Digitalt kurs

3 timers digitalt kurs hvor vi går igjennom alle kursets deler teoretisk. Kurset gir  deltagerne en grunnmur slik at man kan utvikle seg videre på egen hånd.

Dagskurs

På våre fysiske dagskurs får deltagerne både en teroetisk innføring i kursets alle temaer og mulighet til å øve gjennom praktiske oppgaver under kyndig veiledning i felt. Fysiske kurs gir god mulighet for den enkelte kursdeltager å få svar og veildning på sine unike behov. Kurset avvikles i ditt lokalmiljø.

To dagers kurs

På våre fysiske to dagers kurs får deltagerne mulighet til virkelig å utvikle sitt eget fotografi gjennom foredrag, praktisk veiledning i felt og gruppediskusjoner med de øvrige deltagerne.

 

Man får også kunnskap om hvordan man forteller historier med bilder som egner seg både på web og bedriftens SoMe kanaler. 

Vi kommer til ditt nørmiljø. De fysiske kursene avholdes i deres lokalmiljø. Slik slipper dere reisekostnader og unødvendig tidsbruk på transport frem og tilbake. Hvert kurs begrenses til 12 deltagere. Maks antall deltagere er satt for at hver kursdeltager skal få god oppfølging og personlig veiledning slik at den individuelle kursdeltager får maksiamalt igjen av kurset.

janjo_20101005-01384-431.jpg
web_janjo20070411-313.jpg
Om kursleder

Jan Johannessen har jobbet over 30 år som fotojournalist for norske og internasjonale mediehus. Han har en fortid som utenriksfotograf for VG med base i London og Stockholm. I en årrekke ledet han Dagens Næringslivs visuelle journalistikk. Han har vært tilknyttet bildebyråene Getty Images og Panos Pictures. Jan sine bilder og videoinnhold er blitt prisbelønnet en rekke ganger. 

web_ANJ7579.jpg
web_IMG_0153.jpg
bottom of page